Hvor og når?

Posted On By adminy

Terrengsykkelrittet underkategori farrisrunden vil starte og ende i Larvik, i Vestfold, rundt farrisvannet – grunnet navnet på runden. Løypen er 67 km lang og da sykler du på terreng, grus og asfalt. Terrengdelen av løypen blir 7 km av totallengden på 67 km, grus tar opp 34 km og asfalt på 26 km. Det betyr at du sykler på mer terreng gjennom hele rittet.

Det vil være mange fasiliteter som ambulanse og førstehjelp rundt på løypen som vil være der for å sikre seg at ingen blir skadet. Det kommer til å være mekanisk hjelp hvis noe skjer med sykkelen din gjennom rittet, og trenger assistanse av en profesjonell mekaniker. Det vil også være mat og drikke med jevne mellomrom tilgjengelig i løypen.

Seeding og startnummer

Seeding, eller selvseeding i dette tilfellet, betyr at du melder deg selv inn i hvilken pulje du vil være med i og hvor lang tid du kommer til å bruke i rittet. Men løp og kjøp fordi det er en «førstemann til mølla» tenkemåte og det er rundt 100 plasser i hver pulje. Det er smartest å velge en pulje som passer deg.

Startnummer får du tildelt dagen før. Sammen med startnummer får du også parkeringsbevis – hvis du har bestilt det, og en lapp med litt informasjon om rittet. Du kan hente ditt startnummer på Nanset klubbhus, fredag kl. 18:00 – 20:00, eller lørdag fra kl. 08:00 inntil én time før første pulje starter. En tidtakerbrikke må festes på sykkelen og vil inneholde et nødnummer.

Premiering, sponsorer, kontaktinfo og parkering

Det kan nevnes at alle deltagere får sin egen deltagerpris og diplom kan skrives ut fra deltakerlisten. Premieutdeling vil starte rundt kl. 14:00, det kan hende noe kommer opp som da vil utsette dette, men er minst forventet. Dette sykkelrittet har mange sponsorer, noen av de mest kjente er matbutikken Meny, Gjermundsen bilforretninger i Vestfold, Color Line og ikke minst Farris bad.

For påmelding kan du kontakte e-post: post@farrisrunden.no. Rittleder er Anne Tråseviken. Etter rittet kan du ta deg en forfriskende dusj på Nanset klubbhus og toalett er tilgjengelig på parkeringsplassen. Det er parkering på Hovlandbanen ved Nordbyen kjøpesenter. Det vil koste 50 kroner. Som sagt får du parkeringsbevis, det er viktig å skrive det ut og ta det med.

Reglement

Alle deltakere må melde seg på via Internett og betale påmeldingen med kort. Når denne prosessen har gått gjennom betyr det at ditt navn blir satt opp på den offisielle startlisten og er bindende til oppmøte. Organisasjonen vil da også ha rett til å bruke din informasjon, men bare navn, til å legge ut sykkelritt-resultatene på sin nettside.

Ditt ansvar som deltager er å passe på at all personlig informasjon er korrekt, opplysningene i din påmelding er det samme som det du er satt opp på og du har hentet startnummer. Gyldig legitimasjon må være med, du må ha lisens og den samt nummer og brikke må være festet som anvist, du sykler på eget ansvar og følger pålagt trafikklover.

Priser

Påmeldingsprisene vil variere fra når påmelding starter til det er slutt. Det er to frister til innbetaling, første frist er før 31. mai og det vil koste 650 kroner. Andre frist er 1. juni og etter, det vil koste litt mer, nemlig 750 kroner. Det finnes også spesialpriser, junior og elite junior fra 17 – 19 år koster 275 kroner, elite senior er 400 kroner.

Oppsummering

GPS er smart å ha med og da kan du bruke Google Maps eller Garmin. Dette arrangementet er et kappløp og de som kommer på topp tre får premie, mens alle som deltar i rittet vil få sin deltagerpris. Priser varierer fra start til slutt av påmelding. Sykkelrittet pågår på forskjellig terreng rundt farrisvannet i Larvik, Vestfold. Lykke til, alle deltagere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *